Clinical Conference

16 april 2024

An audience sitting and raising hands at a previous Clinical Conference hearing care.

Online Clinical Conference hoorzorg: 16 april 2024

Live vanuit het Teylers Museum in Haarlem verzorgen we een special online programma voor hoorzorgspecialisten. Noteer alvast in je agenda: Dinsdag 16 april om 19.00u.

Wat je kunt verwachten? Een inspirerende talkshow: vooraanstaande experts uit de branche gaan met elkaar in gesprek over thema’s als inclusiviteit en meedoen wanneer je met gehoorverlies kampt.

We gaan dieper in op onderwerpen als gehoorproblemen in een werkomgeving, de mentale impact van gehoorverlies en gehoorverlies bij jongeren.

Genoeg gehoord?

Clinical Conference is ons jaarlijkse congres waarin we hoorzorgprofessionals vanuit Specsavers en andere organisaties samenbrengen om te leren, hun kennis bij te spijkeren en collega’s uit de branche te spreken. De afgelopen twee jaar vond het congres online plaats met een divers programma gericht op audiciens, audiologen, studenten en andere professionals uit de hoorzorgbranche.

Omdat wij iedereen aanmoedigen om continu meer te leren en zichzelf steeds te blijven ontwikkelen, organiseren wij gedurende het jaar ook verschillende webinars. Op deze website vind je alle informatie over Clinical Conference en de webinars.

Webinars terugkijken

Regelmatig geven wij webinars over uiteenlopende onderwerpen - vaak gerelateerd aan hoorzorg, maar soms ook algemener. Zo hebben wij in februari 2023 een webinar over dementie georganiseerd met Samen dementievriendelijk (een programma van Alzheimer Nederland). In 2022 sprak KNO-arts Thijs Jansen tijdens een webinar over de keuze van triage-audiciens om klanten wel of niet door te verwijzen.

Kijk Clinical Conference 2022 terug

Alle video's van Clinical Conference 2022 zijn nu terug te vinden op de website. Ga naar video's en selecteer de sessie die jij (opnieuw) wilt zien.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook en LinkedIn voor het laatste nieuws.