Clinical Conference

16 april 2024

Dankjewel voor je belangstelling voor de Clinical Conference 2024!

Heb je er op 16 april niet bij kunnen zijn?
De volledige opname staat vanaf nu online!
Ook de opnames van vorige edities vind je terug onder het kopje video's op deze website.      

Heel graag tot een volgende editie!

Clinical Conference is ons jaarlijkse congres waarin we hoorzorgprofessionals vanuit Specsavers en andere organisaties samenbrengen om te leren, hun kennis bij te spijkeren en collega’s uit de branche te spreken. De afgelopen twee jaar vond het congres online plaats met een divers programma gericht op audiciens, audiologen, studenten en andere professionals uit de hoorzorgbranche.

Omdat wij iedereen aanmoedigen om continu meer te leren en zichzelf steeds te blijven ontwikkelen, organiseren wij gedurende het jaar ook verschillende webinars. Op deze website vind je alle informatie over Clinical Conference en de webinars.

Webinars terugkijken

Regelmatig geven wij webinars over uiteenlopende onderwerpen - vaak gerelateerd aan hoorzorg, maar soms ook algemener. Zo hebben wij in februari 2023 een webinar over dementie georganiseerd met Samen dementievriendelijk (een programma van Alzheimer Nederland). In 2022 sprak KNO-arts Thijs Jansen tijdens een webinar over de keuze van triage-audiciens om klanten wel of niet door te verwijzen.

Kijk Clinical Conference 2022 terug

Alle video's van Clinical Conference 2022 zijn nu terug te vinden op de website. Ga naar video's en selecteer de sessie die jij (opnieuw) wilt zien.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook en LinkedIn voor het laatste nieuws.